• Waarom mist er geheugen op mijn VPS / server

Als je een 4 GB RAM server aanschaft dan garanderen wij ook dat je 4 GB RAM krijgt. Dit is gereserveerd op onze systemen en dit komt ten goede van de stabiliteit. Maar met Linux vind je met het free -...

• Welke besturing systemen ondersteunt DirectAdmin

Voor DirectAdmin kan je gebruik maken van de volgende besturing systemen: CloudLinux 5.x 32/64-bit, 6.x 32/64-bit, 7.x 64-bit Redhat Enterprise / Cent OS 5.x 32/64-bit, 6.x 32/64-bit, 7.x 64-bit Debia...