DirectAdmin

• Hoe kan ik Let's Encrypt voor een domeinnaam uitzetten in DirectAdmin

Let's Encrypt uitschakelen voor een domeinnaam in DirectAdmin In dit artikel leer je hoe je Let's Encrypt for een domeinnaam kan uitzetten in DirectAdmin. Dit is ook handig voor als je een Let's Encry...

• Inloggen in DirectAdmin

Om in te loggen in DirectAdmin kan je de volgende stappen gebruiken. Inloggen in DirectAdmin via het klanten paneel Login in het klantenpaneel. Navigeer naar Dienstenen klik op je dienst. Als je op de...