Verwijder Acronis Cloud Backup van Linux

Om de agent te verwijderen heb je het installatie bestand nodig.

1. Login op https://eu2-cloud.acronis.com
  2. Klik op Toevoegen.
  3. Selecteer Linux in Servers.
  4. Een download venster start. Upload het bestand naar de server waar je de agent wilt installeren.
    Tip: Annuleer de download als je de agent op een andere machine wilt installeren en rechts-klik -> kopieer download URL (als je browser dit heeft). Voer dan het volgende uit:
    wget "http://vervang_met_download_url" -O Backup_Agent_for_Linux_x86_64.bin on the target server.
  5. Voer de volgende commando uit: chmod +x Backup_Agent_for_Linux_x86_64.bin
  6. Voer de volgende commando uit: ./Backup_Agent_for_Linux_x86_64.bin -u

Als je meer informatie zoekt, dan kan je hiervoor terecht bij de officiële documentatie voor Acronis Cloud Backup.