Backup Plesk met Acronis Cloud Backup

Met Acronis Cloud Backup kan je makkelijk en snel een backup maken van een Plesk server. Ook kan je aan de eind gebruikers zelf-service toegang geven in Plesk om bestanden, e-mails en databases zelf terug te zetten of te downloaden.

Je kan de officiële installatie instructies hier vinden (Engels): Installation manual for Acronis Cloud Backup plugin in Plesk.

Als je meer informatie zoekt, dan kan je hiervoor terecht bij de officiële documentatie voor Acronis Cloud Backup.