Open firewall poorten voor Acronis Cloud Backup

Voor cloud backup, workstations en mobiele apparaten is geen speciale aanpassing aan de firewall nodig. Andere backup methodes hebben wel aanpassingen in de firewall nodig. De poorten die geopend dienen te worden voor Acronis Cloud Backup staan in de onderstaande lijst.

Type Poort Beschrijving
TCP 443, 8443 Toegang backup console, aanmelden agenten, downloaden certificaten, gebruiker login en downloaden van bestanden van de cloud storage.
TCP 5905, 7770 - 7800 Communicatie tussen componenten
TCP 445, 250001 Installatie op afstand
TCP 443, 902 Toegang tot vCenter Server en ESX(i) hosts
TCP 44445
Dataoverdracht van backups.
TCP 443, 44445 en 55556 Maken van backups naar de cloud.
TCP 6109 Active Protection

Als je meer informatie zoekt, dan kan je hiervoor terecht bij de officiële documentatie voor Acronis Cloud Backup.

Uitgaande poorten: ,5905,7770:7800,8443,44445,55556