Inloggen op de admin portal van Office365

Met de admin portal van Office365 kan de gehele Office365 ervaring worden beheerd.

1. Navigeer naar https://portal.microsoft.com
  2. Log in met een Admin account. Dit kan admin@domeinnaam.onmicrosoft.com zijn of je eigen e-mail adres (indien hier admin rechten op zijn ingesteld).
  3. Klik op het Admin icoon.
  4. Links verschijnen meerdere opties om het beheer uit te voeren. Klik op Show all om meer opties te zien.

Opmerking

• Het uitlog proces van Office365 kan soms even nodig hebben. Om te voorkomen dat je ingelogd blijft, wacht rustig totdat je opnieuw kan inloggen. Anders blijf je mogelijk ingelogd.
  • Sluit, nadat het uitlog proces is voltooid, je browser. Anders kan het zijn dat je ingelogd blijft.
  • Log alleen op een vertrouwde computer in.